Shipping in Lithuania, Latvia and Estonia
Shipping in Lithuania, Latvia and Estonia
Cart 0

Mėlynių ir migdolų sviesto krepšeliai su kakavos mase

Naminiai šokoladiniai saldainiai... Kas gali būti geriau?

kakavos masės saldainiai

10 saldainių 

Mėlynių uogienė:

  • 1 puodelis mėlynių (tiks ir šaldytos)
  • 2 šaukštai agavų sirupo ar kito saldiklio
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių 

Migdolų sviesto įdaras:

  • 60 g migdolų sviesto 
  • žiupsnelis druskos
  • ½ šaukštelio cinamono 
  • 1 valgomasis šaukštas agavų sirupo ar kito saldiklio

Šokoladiniai puodeliai: 

Papuošimui

Šiam receptui naudojau silikonines keksiukų formeles.

  1. Garų vonelėje (į puodą įpylus truputį vandens, ant viršaus dėti karščiui atsparų dubenėlį) ištirpiname kakavos masę, kakavos sviestą ir agavų sirupą. 
  2. Į silikonines keksiukų formeles pilame po šaukštelį šokolado. Pavartome formeles, kad kraštuose tolygiai pasiskirstytų šokoladas. Dedame į šaldytuvą 15 min.
  3. Į trintuvo indą dedame migdolų sviestą, druską, cinamoną bei agavų sirupą. Viską triname iki vientisos masės.
  4. Mėlynes, agavų sirupą ir apelsinų sultis  dedame į puodą ir verdame kol sutirštės.
  5. Iš šaldytuvo ištraukiame formeles su šokoladu ir į visas formeles dedame migdolų sviesto, o ant viršaus mėlynių uogienę. 
  6. Papuošiame mėlynėmis ir skaldytomis kakavos pupelėmis. Galite užpilti likusią kakavos masę.

 

 


Older Post Newer Post