Šokoladas - TROPIKAI
Šokoladas gamintas iš pupelių kurios užaugintos Madagaskare, Sambrino slėnyje, smulkiame MAVA kooperatyve, kurį sudaro 8 kakavos ūkiai. Šiame kooperatyve užaugintos pupelės ir iš jų pagamintas šokoladas laimėjo 2017m. šokolado apdovanojimą „International Cocoa of Excellence Awards edition of 2017“.
Šokoladas yra gaivus, kupinas vaisių ir citrusų aromatų, tačiau taip pat turintis medaus ir skrudintų riešutų skonio natų. Šokoladas kilęs iš šalies, kurioje tropikų gaiva ir gamtos bei gyvūnijos išskirtinumu pasidžiaugti atkliauja žmonės iš viso pasaulio. Tikimės, kad užsimerkę ir paragavę šio šokolado bent trumpam nusikelsite į šį nuostabų pasaulio kampelį.
- 85 % šokoladas pagamintas nuo pupelės iki plytelės.
- Gaivus ir švelnus skonis
- Skonio natos: citrusų, raudonų vaisių ir skrudintų riešutų
- Kakavos pupelių malimo laikas: 36 valandos
- Kakavos pupelių kilmės šalis, rūšis: Madagaskaras, Criollo
50g - 1.70 EUR
80g - 2.50 EUR
Sudedamosios dalys:
Kakavos pupelės
Rudasis cukrus
Kakavos sviestas
Maistinė vertė (100 g) - 2435 kJ/582: riebalai 49,6 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 29,8 g), angliavandeniai 15,0 g (iš kurių cukrų 10,5 g), baltymai 10,0 g, druska 0,03 g.
Kiti šokoladai: