Perkant virš 50€ nemokamas pristatymas Lietuvoje
Perkant virš 50€ nemokamas pristatymas Lietuvoje
Krepšelis 0

Šokoladų bei desertų gamybai

Atrinkome aukščiausios kokybės kakavos produktus, kurie padėms jums sukurti nepamirštamo skonio desertus!

- Galite gaminti šokoladą nuo pupelės iki plytelės (angl. bean to bar). Jei turite šokolado gamybai reikalingą įrangą, tuomet siūlome pasigaminti šokolado iš Madagaskaro pupelių. Madagaskaro šokolado skonis tikrai išskirtinis, pajusite ryškius citrusų, raudonų vaisių ir skrudintų riešutų skonius.

- Jei neturite gamybai reikiamos įrangos, tuomet siūlome išbandyti rūšines Madagaskaro bei Ekvadoro kakavos mases. Madagaskaro masė puikiai tinka įvairių šokoladų gamybai, o karštas šokolado skonis išliks jūsų atmintyje ilgam! Ekvadoro masė dažniausiai naudojama pieniškų šokoladų gamybai.

- Kepiniams bei šokolado gamybai būtinas kakavos sviestas. Kakavos sviestas suteikia tekstūros bei papildo gaminius nuostabiu kvapu. Šiuo metu turime Peru kakavos sviesto ir karamele kvepiančio Venesuelos sviesto!

- Kakavos kolekciją papildėme ir kepiniams skirta Matcha arbata. Su šiais žaliosios arbatos milteliais galima pasigaminti skaniausių kepinių bei šokoladą (sumaišius kakavos sviestą su Matcha arbatos milteliais).