Kakavos paruošimo instrukcija
Kokiomis porcijomis vartoti kakavą?
10 - 15 g. - silpnas kakavos gėrimas, tinka vartoti kasdienai
25 - 35 g. - vidutinio stiprumo kakavos gėrimas
35 - 40 g. - stiprus kakavos gėrimas, tinka kakavos ceremonijoms
1 arb. š. smulkintos kakavos = 5 g.
Rūšinės kakavos gėrimas
Kaip virti kakavą (vienam puodeliui):
- Kakavos 10 - 30 g / 2 - 5 arbatiniai šaukšteliai smulkintos kakavos
- 3 / 4 puodelio karšto vandens
- Šlakelio augalinio pieno
- Mėgstamo saldiklio (nebūtina)

Sudėkite visus ingredientus į plakiklį ir plakite 1 min.
10 - 15 g. - silpnas kakavos gėrimas, tinka vartoti kasdienai
25 - 35 g. - vidutinio stiprumo kakavos gėrimas
35 - 40 g. - stiprus kakavos gėrimas, tinka kakavos ceremonijoms
- Kakavos 10 - 30 g / 2 - 5 arbatiniai šaukšteliai smulkintos kakavos
- 3 / 4 puodelio karšto vandens
- Šlakelio augalinio pieno
- Mėgstamo saldiklio (nebūtina)
Sudėkite visus ingredientus į plakiklį ir plakite 1 min.