Kakavos gėrimų receptai
Klasikinė karšta kakava

Šis receptas puikiai tinka, tuomet, kai nesinori nieko įmantraus, o tiesiog pasimėgauti šiltu kakavos gėrimu.
- 15 - 25 g (2 šaukštai) kakavos masės
- 1 šaukštelis kokosų žiedų cukraus
- 250 ml karšto augalinio pieno (70 - 80 c)
Paruošimas: supjaustome kakavą, sudedame visus ingredientus į blenderį, plakame apie minutę, supilame į puodelį ir mėgaujamės!
Tirštas kakavos shot'as su vanile ir kajenu

Šis nedidelis kakavos gėrimas pasižymi turtingu skoniu ir suteikia natūralios energijos.
- 15 g kakavos masės (1,5 šaukštai) kakavos masės
- 60 ml karšto vandens (apie 80–90°C)
- vanilės ekstrakto
- kajeno pipirų ar čili – jei mėgstate aštrumą, galite įberti daugiau 🌶️
- saldiklio pagal skonį
Paruošimas: supjaustome kakavą, sudedame visus ingredientus į blenderį, plakame apie minutę, supilame į puodelį ir mėgaujamės!
Kinrožių kakavos receptas

Šis unikalus receptas sujungia kinrožių žiedlapių gaivų rūgštumą ir sodrų kakavos skonį.
- Pašildykite 125 ml vandens ir 125 ml augalinio pieno.
- Įdėkite 3-4 kinrožės žiedlapius (kuo daugiau įdėsite, tuo rūgštesnis gėrimas bus!) ir leiskite pritraukti 5 minutes.
- Įdėkite 15-25 g kakavos.
- Pašalinkite žiedlapius ir suplakite kakavą.