Perkant virš 60€ nemokamas pristatymas Lietuvoje
Perkant virš 60€ nemokamas pristatymas Lietuvoje
Krepšelis 0

Kaip nustebinti mamą?

Mamos diena jau visai čia pat! Jei norite, kad ši šventė būtų šiek tiek ypatingesnė nei praėjusiais metais, mes turime jums keletą puikių idėjų. 

mamos diena

Mamos diena švenčiama stebuklingu metų laiku, kai oras yra maloniai šiltas, o medžiai ir gėlės žydi! Tad kodėl gi nesurengti pikniko lauke? Šilti pokalbiai, skanūs desertai ir arbata tikrai praskaidrins kiekvienos mamos dieną ir padarys šią šventę dar ypatingesnę. 

Planas

Gerai apgalvokite, kaip turėtų atrodyti jūsų Mamos šventė. Pasirūpinkite reikalingiausiais daiktais: pledas, taurės, šakutės, indai. Pagalvokite ar šventines vaišes gaminsite patys, o gal dar šiltus kruasanus pirksite iš savo mėgstamos kepyklėlės? 

Vaišės

Jei norite nustebinti savo mamą sveiku ir skaniu desertu, siūlome iškepti naminę bananų duoną

bananų duonos receptas su kakava

 

Keli patarimai prieš kepant bananų duoną:

Bananai - naudokite prinokusius bananus, nes jie yra saldesni ir minkštesni.
Kakavos pupelės -  kakavos pupelių traškumas ir sodrumas puikiai dera su bananais.
Druska - nepamirškite žiupsnelio druskos. Vos pusė šaukštelio, įmaišyto į pyrago tešlą, subalansuoja ir subtiliai išryškina bananų duonos saldumą, kuris kitu atveju būtų tiesiog nuobodžiai saldus.
Kakavos masė - būtent kakavos masė ir suteikia bananų duonai to nuostabaus šokoladinio aromato ir skonio!

Receptą, kaip pasigaminti bananų duoną rasite čia: Šokoladinė bananų duona.

Puošmenos

Šventinei nuotaikai sukurti siūlome pasirūpinti ir puošmenomis. Gėlės, vaisiai ir uogos įneš papildomų spalvų, kurios taip dera tarpusavyje!

  • Gėlės! Pasirūpinkite savo mamos mėgstamiausiomis gėlėmis, o gal jau rasite žydintį medį ar laukinių gėlių? Kad ir kas tai bebūtų, gėlės ar žydinti medžio šakelė bus viena iš gražiausių puošmenų šią dieną.
  • Vaisiai ir uogos. Natūralios puošmenos yra puiki idėja ne tik dėl spalvų, bet ir dėl tvarumo! Juk vaisius bei uogas suvalgysite ir jums nereikės investuoti į popierines ar plastmasines dekoracijas, kurias vėliau reikės išmesti.

 mamos dienos piknikas

  • Pyrago puošyba. Mes savo naminę bananų duoną  papuošėme liofolizuotomis uogomis, skaldytomis kakavos pupelėmis, mėtos lapeliu bei natūraliomis uogomis. Šiam - iš pažiūros gan nuobodžios spalvos kepiniui - įvairūs papuošimai suteikė naujų spalvų! Tad nebijokite eksperimentuoti ir jūs!

 kakava

 

  • Dekoracijos. Gal turite mylimiausius vaikystės puodelius ar lėkštutes? O gal turite nuotraukų albumų? Mes savo piknikui pasirinkome dar prosenelės siuvinėtą staltiesę, kuri puikiai papildė šią šventinę nuotaiką. Jei ir jūs turite vaikystės daiktų, kurie jums kelia nostalgiškus prisiminimus, panaudokite juos kurdami Mamos dienos šventę!

 Svarbiausia dėmesys!

Visi puikiai žinome, kad šiuo metu tikrai ne visiems pavyks aplankyti savo brangiausias. Tad nenusiminkite, juk šią dieną svarbiausia bendravimas ir šiltas Ačiū. Susiskambinkite ir nuotoliniu būdu pasigaminkite bananų duoną, nusiųskite jai gėlių puokštę ar kartu dalinkitės gražiausiais vaikystės prisiminimais. Kad jūsų Mamos būtų sveikos ir laimingos siunčiame joms linkėjimus, tad su nuolaidos kodu "MAMAMYLIU" gausite 10 procentų nuolaidą kakavos ir Matcha arbatos produktams (nuolaida galioja iki Gegužės 3 dienos) !


Ankstesni įrašai Naujesni įrašai