Perkant virš 50€ nemokamas pristatymas Lietuvoje
Perkant virš 50€ nemokamas pristatymas Lietuvoje
Krepšelis 0

Šaldytų bananų ir kakavos masės ledai

Jei ledai rudenį, tai tik šokoladiniai, o jeigu šokoladiniai, tai tik su Madagaskaro kakavos mase

Keli patarimai gaminantiems ledus:

  • Kakavos masė - ieškokite aukštos kokybės kakavos masės, nes šis produktas suteiks itin sodrų šokoladinį aromatą ir skonį. Būtent šiam receptui siūlau pabandyti mūsų kakavos masę iš Madagaskaro.
  • Kokosų pienas - naudokite riebų kokosų pieną iš skardinės. Šis pienas yra turtingas, tirštas ir savo konsistencija bei tekstūra panašus į grietinėlę.
  • Skaldytos kakavos pupelės -  sveikesnė alternatyva šokolado pabarstukams. 

kakavos masės ledai - receptas

Jums reikės:

  • 90 g kakavos masės 
  • ¼ riebesnio kokosų pieno (skardinėje)
  • 3 šaldyti bananai
  • 2 datulės 
  • žiupsnelio druskos
  • skaldytų kakavos pupelių

Gaminimo eiga:

  1. Kakavos masę ir kokosų pieną ištirpdykite garų vonelėje.
  2. Į trintuvo indą sudėkite šaldyto banano gabaliukus, tirpintą kakavos ir kokosų pieno masę, datules ir žiupsnelį druskos.
  3. Trinkite, kol gausite vientisą masę.
  4. Suberkite skaldytas kakavos pupeles ir dar šiek tiek patrinkite, kad gabaliukai taptų šiek tiek mažesni.
  5. Jei ledai gavosi per minkšti, tuomet palikite juos šaldymo kameroje 10 - 15 min.
  6. Kabinkite ledus su šaukštu ir dėkite į ledų vafliukus ar dubenėlius.

Skanaus :)

ledų receptas su kakavos mase

 


Ankstesni įrašai Naujesni įrašai