Shipping in Lithuania and Latvia!
Shipping in Lithuania and Latvia!
Cart 0

Šaldytų bananų ir kakavos masės ledai

Jei ledai rudenį, tai tik šokoladiniai, o jeigu šokoladiniai, tai tik su Madagaskaro kakavos mase

Keli patarimai gaminantiems ledus:

  • Kakavos masė - ieškokite aukštos kokybės kakavos masės, nes šis produktas suteiks itin sodrų šokoladinį aromatą ir skonį. Būtent šiam receptui siūlau pabandyti mūsų kakavos masę iš Madagaskaro.
  • Kokosų pienas - naudokite riebų kokosų pieną iš skardinės. Šis pienas yra turtingas, tirštas ir savo konsistencija bei tekstūra panašus į grietinėlę.
  • Skaldytos kakavos pupelės -  sveikesnė alternatyva šokolado pabarstukams. 

kakavos masės ledai - receptas

Ingredients:

  • 90 g cocoa mass 
  • ¼ cocoa milk (in a can)
  • 3 frozen bananas
  • 2 dates 
  • a pinch of salt
  • coca nibs

Directions:

  1. Melt the cocoa mass and coconut milk in a steam bath.
  2. Place the frozen banana chunks, the melted cocoa mass, coconut milk, the dates and a pinch of salt in the a blender.
  3. Blend until smooth.
  4. Add cocoa nibs and blend it few times.
  5. Scoop the ice cream with a spoon and place it bowls.

ledų receptas su kakavos mase

 


Older Post Newer Post